Ultrarent silicium

Specialfremstillet basismateriale til energieffektiv elektronik

Virksomheden

Topsil har over 60 års erfaring som leverandør af ultrarent Float Zone (FZ) silicium til den globale halvlederindustri

Topsil leverer specialfremstillet silicium som gør det muligt at fremstille avancerede og energieffektive elektronikkomponenter.

Kundekredsen omfatter store halvledervirksomheder samt forskningsinstitutioner verden over. Slutprodukter baseret på ultrarent float zone silicium anvendes i transport, energi, detektor, medico og talrige andre industrisektorer.

Råmaterialet til Topsils produktion af Float Zone silicium består af polykrystallinske siliciumstænger med en renhedsgrad på 99,9999999%

Ultrarent silicium fremstillet med Float Zone (FZ) metoden. Materialet forarbejdes til skiver – ’wafers’ – med nøjagtigt de egenskaber kunden har ønsket.

Topsils kunder fremstiller komponenter til elektronik, baseret på FZ silicium. Komponenterne bruges f.eks. til energitransmission i vindmøller og elnettet, som frekvensomformere i motorer, til strømforsyning i højhastighedstog, basismateriale i fotodetektorer, til siliciumbaserede kvantecomputere og meget andet.

Hjem - Topsil
Grundlagt
1900
Afspil video

Bliv en del af Topsil

I Topsil skal det være godt at være som medarbejder. Vi er ofte på udkig efter nye kollegaer, så hold dig orienteret på vores hjemmeside, hvis du er interesseret i Topsil som arbejdsplads.

Topsil GlobalWafers A/S

Verdens reneste silicium