Karriere

Arbejdsmiljø og kultur

I Topsil skal det være godt at være. Det afspejler sig i vores arbejdsmiljø og kultur. Den kan du læse mere om på denne side.

Topsil som arbejdsplads

Hos Topsil vil du opleve, at du som medarbejder bliver sat i centrum og prioriteret højt.
Gennem samarbejde, åbenhed og hjælpsomhed bygger vi vores fællesskab – alt dette ud fra de mennesker, der danner vores fælles Topsil. Vi kendetegnes af at være mennesker, der er passionerede og brænder for det, vi skaber sammen, og vi udvikler os hele tiden til at blive endnu bedre. Vi værner om integriteten ved, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, og vi tør at lære af vores fejl. Vi sigter efter høj ekspertise i vores kerneprodukt Silicium, og vi tilegner os den rette viden og kompetencer til det, fremtiden forventer af os. Vi hos Topsil vil nemlig være med til at skabe fremtiden, og det kræver, at vi giver plads til at tænke ud af boksen og fremme innovation.

Som medarbejder hos os, vil du opleve, at Topsil er en arbejdsplads, der emmer af tillid, professionalisme, vidensdeling og diversitet.
Det betyder meget for os, at vores medarbejdere glæder sig til at komme på arbejde – både for at løse aktuelle og relevante opgaver, men også for at se kollegaerne og udveksle et godt grin.

Vores kerneopgave er at producere ultrarent silicium, som er et vigtigt led i den grønne omstilling. Denne meningsfulde opgave er hver og en af vores medarbejdere med til, at vi løfter sammen, og vi elsker at gøre det i flok på tværs af organisationen. Skal du være med?

Vi giver gode kort på hånden

Hos Topsil er ambitionen helt klar; vi ønsker hele tiden at udvikle os for at følge med tiden, markedet og ikke mindst efterspørgslen på vores ultrarene silicium.

Vi ansætter hele mennesker og ikke blot funktioner med titler. Derfor vil du opleve, at din udvikling og trivsel bliver prioriteret som et led i din samlede arbejdsglæde, og vi investerer i dig.
Udviklingen af vores medarbejdere her i Topsil skal nemlig være inspirerende og motiverende, have fokus på vores fælles strategi og dig som menneske og superhelt.

Vores udvikling er bygget sådan op, at hvis du har lysten til at lære og udvikle dig, så hjælper vi rigtig gerne med at skabe rammerne for at give dig endnu flere gode kort på hånden. Du vil kunne tilegne dig flere forskellige kompetencer, som vi anerkender både økonomisk og i den løbende dialog og feedback. Vi drøfter kontinuerligt din udvikling leder-medarbejder imellem, men der er også lagt op til, at du kan tale udvikling med dine kollegaer på tværs af hele organisationen.

Alt dette understøtter vores tillidsbaserede tilgang til udvikling ”at give vores medarbejdere gode kort på hånden.” På Siliciumvej tror vi på, at alle har noget, de kan byde ind med, og sammen kan vi fuldende alle dele af kortspillet. Vi lykkedes sammen i Topsil – skal din udviklingsrejse være sammen med os i Topsil?

Arbejdsmiljø og kultur - Topsil

Ledige stillinger

Er du interesseret i Topsil som din nye arbejdsplads? Så hold dig orienteret i vores ledige stillinger.