Om topsil

Om os

Topsil blev grundlagt i 1959 og er en førende leverandør af ultrarent silicium til den globale halvlederindustri.

Specialfremstillet
Float Zone silicium

Vi leverer skræddersyede siliciumprodukter der gør det muligt for vore kunder at fremstille avancerede og energieffektive elektronikkomponenter som typisk anvendes i transport, energi, detektor, medico og talrige andre industrisektorer.

Komponenterne bruges bl.a. til energitransmission i vindmøller og elnettet, som frekvensomformere i motorer, i højhastighedstog, i fotodetektorer til medicinsk billedbehandling og til kvantecomputere.

Vores kundekreds omfatter store halvledervirksomheder samt forskningsinstitutioner over hele kloden.

Om os - Topsil
Etableret
1900

Topsil GlobalWafers A/S

Danmarks største halvledervirksomhed er beliggende i Copenhagen Cleantech Cluster området lige udenfor Frederikssund by ved Kronprinsesse Marys bro.

“Topsil har altid svømmet blandt langt større fisk i et dybt hav, og har således måttet navigere gennem sin andel af turbulens i løbet af en 60 år lang historie.

Ikke desto mindre har Topsil til stadighed formået at bevare et respekteret navn og fremstille produkter af høj kvalitet, takket være de dedikerede og dygtige mennesker som arbejder i organisationen. 

Vi forventer, at den sjældne grad af loyalitet og kombination af færdigheder, der findes i denne unikke virksomhed, fremover vil blomstre sammen med den nye globale familie.”

Direktør for Topsil GlobalWafers A/S, Hans Peder Mikkelsen

Om os - Topsil