BESØG PÅ TOPSILS BØRNEHJEM I TANZANIA – nyhedsbrev

I slutningen af november 2023 rejste Line og Charlotte fra bestyrelsen i Mtoto Tanzania sammen med en gruppe sponsorer ned for at besøge alle vores projekter i foreningen.
På Tumaini Topsil tog Merysiana, vores dygtige barnepige og de fire børn imod os alle sammen og vi fik alle en rundvisning i det fine hus og den dejlige have.

Tumaini Topsil ligger i en landsby kaldet Maji ya Chai, lidt udenfor storbyen Arusha i det nordlige Tanzania og i gåafstand til vores øvrige projekter.
Børnene fik gaver fra deres danske sponsorere, det var en meget rørende oplevelse og vakte stor glæde hos alle.

Rachel mødte en af sine danske sponsorere og det fik Rachel til at stråle af glæde og taknemmelighed.
Justin og Israel modtog fine breve med billeder af deres sponsorere og det var også tydeligt at mærke det var betydningsfuldt for dem.

FLERE BØRN
Der er plads til flere børn på børnehjemmet.
Justin og Rachel har to små brødre.
Søskendeparret kommer ud af en søskendeflok på 7. Deres mor er HIV- smittet og i perioder alt for syg og afkræftet til passe sine børn. Justin og Rachel levede tidligere under særdeles fattige kår og selv om vi nu støtter familien med mad og tøj, er det et stort ønske for os at kunne
tilbyde de to små brødre samme gode vilkår som Justin og Rachel

Imar på 4 år
Er en genert men nysgerrig lille dreng der meget gerne vil være sammen med sine ældre søskende i et kærligt og trygt miljø og Sara, børnenes mor er meget taknemmelig for at vi vil hjælpe endnu en af hendes børn.

Lillebror på 2 år
Lillebror er 2 år og vi vil også meget gerne kunne tilbyde ham at flytte ind på Tumaini Topsil sammen med sine søskende.

Ønsker du at bliver sponsor for et barn på Tumaini Topsil, kan du melde dig ind via hjemmesiden: www.mtototanzania.dk
Eller skrive en mail til Line: medlem@mtototanzania.dk

Jette, en af sponsorerne, donerede nye møbler til Tumaini Topsil og vores lokale tømrer, Betu, blev straks sat på opgaven.

Vi glæder os til at dele møbleringen af Tumaini Topsil med Jer i det nye år.